Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Тур в долину нарцисів

Свята у Львові / Травневі свята
Тур в долину нарцисів
    
Львів – палац графів Шенборнів – Мукачево – Берегове – Долина Нарцисів – Синевир – Пилипець – Львів
  
Тур в долину нарцисів Тур в долину нарцисів Тур в долину нарцисів

"Весною, коли серце жадає тепла, раніше багатьох інших рослин розцвітає нарцис. Промениста ніжно-біла квітка чарує своєю чудовою красою і неповторною грацією. Вона дарує нам тепло і радість. Вона, немов чудо природи дарує нам тепло і радість після довгої зими..."

 
07.05 або 08.05. Львів – палац графів Шенборнів  Мукачево – Берегове
Ранній виїзд зі Львова.
По дорозі відвідання палацу австрійського графа Шенборна. Замок розташований в долині річки Латориця, в мальовничому урочищі Берегвар, на висоті 400 м над р.м. І проекту замку в стилі неоренесансу закладена конкретна символіка, за основу взято астрономічний рік: 365 вікон (кількість днів у році), 52 кімнати (кількість тижнів у році) і 12 входів (кількість місяців). На території замку знаходиться ставок, який має контури Австро-Угорської імперії того часу, а також прекрасний парк площею 19 га. Переїзд в Мукачево, "місто над Латорицею", затишне і невелике, поєднує в собі середньовічну таємничість і різноманіття культур: костел св. Йосипа XIV ст., білий палац князів Ракоці XVI–XVII ст., міська ратуша початку ХХ ст. з 100-річним годинником, і звичайно ж, візитна картка Мукачево  замок «Паланок» (XIV–XVIII ст.) – один і найбільш оригінальних фортифікаційних споруд Центральної Європи. В замку знаходиться: історичний музей, унікальна колекція іконопису, пам'ятник подільському князю Федору Корятовичу  засновнику замку і правителю цих земель. Переїзд в Берегове. Поселення в готель. Купання у відкритому термальному басейні. Переїзд в с. Бене. Дегустація кращих сортів Закарпатських марочних вин. Повернення в готель. Нічліг.
  
Тур в долину нарцисів Тур в долину нарцисів Тур в долину нарцисів

08.05 або 09.05. Берегове – Хуст – Долина Нарцисів – Синевир – Пилипець – Львів
Сніданок. Виїзд в м. Хуст, переїзд в урочище Кіреші, знаходиться заповідний масив «Долина нарцисів» – найбільший масив дикорослих нарцисів в Європі. У цьому казково красивому краї "зеленого золота" мальовничих гір і долин в кінці квітня початку травня настає бал весни сезон цвітіння нарцисів. Золотисто-білим килимом вкривається величезна долина площею 256 гектарів. Це єдине місце в Україні, де можна зустріти нарцис вузьколистий, який володіє білими або злегка кремовими квітками, що нагадують за формою зірочку, з приємним сильним ароматом. Відвідування озера Синевир: підйом до високогірного озера Синевир (перепад висот близько 200 м), овіяне легендами, розташоване на висоті 970 м над р.м. Прогулянка навколо озера, придбання сувенірів. Переїзд в Пилипець. Прогулянка до водоспаду Шипіт, одному із найпопулярніших туристичних об'єктів Закарпаття. Повернення у Львів.
 
Вартість програми  від 685 грн/від особи
Увага! Наведена далі інформація лише для зареєстрованих користувачів.
Стати Партнером
У вартість включено:
  • проживання в готелі, 2-місні номери;
  • сніданок;
  • транспортне обслуговування;
  • екскурсійне обслуговування згідно програми.
У вартість не включено:
  • вх.квитк в музеї і замки ;
  • дегустація вин:
  • страхівка.
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине