Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ!

Свята у Львові / Травневі свята
Всесвітній День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ!
08.05-10.05.2021

День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ! День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ! День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ!



08.05. Субота. 
На вокзалі Вас зустріне представник туристичної фірми «ОФІТ-СЕРВІС», проведе Вас до машини і доставить в готель. Поселення в готель (згідно правил готелю).
Після поселення – Ви підете в старовинний центр Львова, де екскурсовод проведе Вам захоплюючу екскурсію, ознайомить із історичними і архітектурними пам'ятниками міста. Площа Ринок – серце старого міста, бере свій початок з 14 ст., де всі 44 будинки і міська Ратуша – пам'ятники архітектури. Італійський дворик*, перлина площі – Латинський собор на будівництво якого знадобилося майже 100 років, каплиця Боїмів і кампіанів – усипальниця багатих міщан, Аптека-музей* – найстаріша із Львівських аптек, Вірменський собор, ансамбль Успенської церкви, Домініканський собор – один із найбільш великих і видатних будівель бароко, де сьогодні можна послухати органну музику, Бернардинський собор, Королівський і міський Арсенали, Порохова вежа, фрагменти стін.
Ввечері можна замовити романтичну вечерю в одному із багаточисленних ресторанів міста.
 
09.05. Неділя.  
Після сніданку пропонуємо прогулянку по старовинному Львову, насолоджуючись відомими львівськими солодощами і кавою в одній із «кав'ярень» чи «цукерень», а також спробувати «еліксир богів» в єдиній в Україні Майстерні шоколаду. А ще можна відвідати музей пивоваріння, розташований на території знаменитої Львівської пивоварні, музей-аптеку, органний концерт, а також знамениті ресторани: Лівий берег, Криївка, Гасова лямпа, Мазох-кафе...
Також Ви можете відвідати «Вернісаж» – сувенірну «міні-ярмарку», де підберете для своєї «половинки» приємний пам'ятний подарунок.
Рекомендуємо відвідати:  музей старовинної зброї 
«Арсенал», (вх. квитки – 6 грн./дорослий; 3 грн./дитина, 25 грн/екскурсовод), музей-аптека (вх. квитки  5 грн./дорослий; 2 грн./дитина ), Картинна галерея (вх. квитки – 10 грн./дорослий; 5 грн./дитина), Історичний музей та Італійський дворик (вх. квитки – 9 грн./дорослий; 3,5 грн./дитина, екскурсовод – 30 грн), музей пивоваріння (вх. квитки з дегустацією – 20 грн./дорослий).
  

День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ! День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ! День МАТЕРІ У ЛЬВОВІ!

10.05. Понеділок.
Сніданок. Пропонуємо (за доплату) виїзну екскурсію «Замки Золотої підкови» (близько 8 год.): Олесько-Підгірці-Золочів. Вартість екскурсії – 200 грн./ос.
Олеський замок – унікальний пам'ятник архітектури та історії ХIII-XVIII ст. У XIV ст. – могутня давньоруська фортеця. В XV-XVI ст. замок став магнатською резиденцією і в 1620-х рр. був перебудований у дусі прикладного мистецтва XIX ст. У 1620 році в замку народився польський король Ян ІІІ Собєський. Після реставрації 1965-1975 рр. в замку був оснований музей-заповідник, відділ Львівської галереї мистецтв. В музеї зібрані сотні унікальних творів живопису, скульптур, прикладного мистецтва Х-ХІХ століть. Серед них ікони, портрети, натюрморти, меблі, колекція скульптур. До замку примикає мальовничий парк.
Підгорецький замок – унікальний пам'ятник архітектури пізнього Ренесансу (1635-1640 рр.), який належав польським магнатам Жевуським. До замкового ансамблю входить палац, костел в стилі бароко (1752-1766 рр.), виїзні ворота і парк XVIII ст. зі старими липами. Підгорецький замок сьогодні являється філіалом Львівської галереї мистецтва і знаходиться на стадії реставрації.
Золочівський замок – побудований в 1630-х р., як цитадель з бастіонами. У XVII-XVIII ст. належав польським магнатам Собєским і Радзивіллам. До замкового ансамблю входять пізньо-ренесансний Великий палац і Китайський палац.
Повернення до Львова.
  

Варіанти розміщення
Вартість програми в грн./від особи
ДНІСТЕР**** номер стандарт
980
ДНІСТЕР**** номер класік
1050
ЄВРОГОТЕЛЬ*** номер стандарт
980
ЖОРЖ*** номер стандарт
1070
СОНАТА*** номер стандарт
870
 
У вартість базового варіанту програми включено:
  • Проживання в готелі 2 ночі, в 2 двомісному номері з вигодами і сніданком (розрахунковий час – до 12 год.)
  • Трансфер: вокзал – готель – вокзал 
  • Пішохідна екскурсія у складі групи – бл. 3 год.
Додатково оплачується:
  • Вхідні квитки
  • Факультативні програми
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине