Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ!

Свята у Львові / День закоханих
ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ !

  (13.02.-14.02.2022)
      
ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ! ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ! ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ!
 
День Святого Валентина потрібно зустріти романтично,
Потрібно зустріти фантастично, щоб потім довго згадувати!
Запрошуємо всіх закоханих не відкладати на довго
І в прекрасному древньому Львові це свято відсвяткувати!  
 
1 день
Вас зустріне на вокзалі представник нашої туристичної фірми, проведе Вас до машини і доставить в готель. Поселення в готель (згідно правил готелю).
Після поселення – Ви підете в старовинний центр Львова, де екскурсовод проведе Вам захоплюючу екскурсію, ознайомить із історичними і архітектурними пам'ятниками міста. Площа Ринок – серце старого міста, бере свій початок з 14 ст., де всі 44 будинки і міська Ратуша – пам'ятники архітектури. Італійський дворик*, історичний музей – Королівські покої*, перлина площі – Латинський собор на будівництво якого знадобилося майже 100 років, каплиця Боїмів і кампіанів – усипальниця багатих міщан, Аптека-музей* – найстаріша із Львівських аптек, Вірменський собор, ансамбль Успенської церкви, Домініканський собор – один із найбільш великих і видатних будівель бароко, де сьогодні можна послухати органну музику, Бернардинський собор, Королівський і міський Арсенали, Порохова вежа, фрагменти стін.   Вільний час. Запрошуємо гостей міста на Свято Шоколаду з 14.02 по 17.02. Свято Шоколаду у Львові – справжня знахідка для любителів цього смаколика. На святі можна буде не лише спробувати та придбати різні види шоколаду, а й дізнатись про його історію, виготовлення, взяти участь у різноманітних воркшопах та просто чудово провести час. А також, можна замовити романтичну вечерю в одному з численних ресторанів міста.
  
ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ! ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ! ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЛЬВОВІ!

2 день
Після сніданку. Ви зможете провести час до від'    їзду, здійснюючи прогулянку по старовинному Львову, насолоджуючись відомими львівськими солодощами і кавою в одній із «кав'ярень» або «цукерень», а також спробувати «еліксир богів» в єдиній в Україні Майстерні шоколаду. А ще можете відвідати музей пивоваріння, розташований на території відомої Львівської пивоварні, музей-аптеку, органний концерт, а також відомі ресторани: Лівий берег, Криївка, Гасова лямпа, Мазох-кафе...
АБО
за додаткову оплату - 2,5 год (150 грн. від ос.) - Оглядова автобусна екскурсія по місту поєднує в собі огляд пам'яток архітектури, якими Львів збагатився під час перебування під владою Австрії та Польщі. Польська влада прагнули зробити місто більш «європейським», а тому центр міста перенесли на територію сьогоднішньої площі Ринок У цей період збудовано багато прекрасних храмів .. Австрійці зруйнували окови міських стін, вийшли за межі старого міста і створили розкішний столичний європейський Львів. Це костел Ольги-Єлизавети - пам'ятник неоготики, собор Св. Юра - шедевр бароко, «Львівська Політехніка» - один з перших технічних вузів Східної Європи, костел Марії Магдалени, де знаходиться один з найстаріших органів Східної Європи, Відвідування Личаківського кладовища (40 грн / дор., 30 грн / дит.) - історико-культурного заповідника та Замкова гора - місце народження міста Львова.


Кожній парі — подарунок! 
   
Рекомендуємо відвідати: музей старовинної зброї «Арсенал», музей-аптека, Картинна галерея, Історичний музей і Італійський дворик, Латинський собор; Вірменський собор; Личаківське кладовище; музей пивоваріння.
      
Готель
Вартість програми, грн/від особи
Соната 3*,   номер бізнес комфорт
1250
Дністер 4*, номер класичний
1660
Євроготель 3*, номер стандарт
1640
Жорж 3*, номер стандарт
1700
Гетьман 3*, номер стандарт
1020
 
Увага! Наведена далі інформація лише для зареєстрованих користувачів.
Стати Партнером
 
У вартість базового варіанту програми включено:
  • 1 ніч в готелі, 2-місний номер з вигодами (розрахунковий час – до 12.00), 1 сніданок
  • трансфер вокзал-готель, екскурсійне обслуговування 14.02 (15.02) у складі групи – біля 2,5 год.
У вартість не включено:
  • вхідні квитки
  • факультативні програми
По бажанню, Ви можете самостійно вибрати готель, який Вам сподобався, у розділі готелі Львова. Ми з радістю, підготовимо для Вас нову цінову пропозицію.   ЗАМОВИТИ
 
 
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине