Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Львів – старовинне місто левів

Гарантовані тури
Львів – старовинне місто левів
    
Львів – старовинне місто левів Львів – старовинне місто левів Львів – старовинне місто левів
 
День 1-й
Прибуття до Львова. Зустріч на вокзалі з представником фірми. Трансфер в готель, поселення (згідно правилам готелю).
Пішохідна екскурсія "Вуличками стародавнього міста". Пройдете місцями по яких ходили практично всі королі Польщі, та імператори Австрії. Їх бачили всі знаменитості. У Львові виступав маестро Поганіні. Тут був граф Каліостро і Джакомо Казанова. Маршрут екскурсії проходить по старій частині міста: площа Ринок – серце старого міста, бере свій початок з 14 століття, де всі 44 будинки і міська ратуша – пам'ятники архітектури. Італійський дворик, перлина міста – Латинський собор, який будували майже 100 років, каплиця Боїмів і Кампіанів – усипальниця багатих міщан, Вірменський собор, Домініканський собор – один із найбільш великих і видатних будівель бароко, де сьогодні можна послухати органну музику, Королівський і міський Арсенали, ансамбль Успенської церкви, Аптека-музей – найстаріша із Львівських аптек, де можна придбати «залізне» вино і купити відомий цілющий бальзам «Вігор». Далі, головна вулиця міста – проспект Свободи, архітектурна перлина Львова і один із найрозкішніших в Європі – Театр опери та балету.
  
Львів – старовинне місто левів Львів – старовинне місто левів Львів – старовинне місто левів
  
День 2-й
Сніданок.  Виїзна екскурсія «Замки Золотої підкови» (за додаткову оплату):
Олеський замок – унікальний пам'ятник архітектури та історії ХIII-XVIII ст. У XIV ст. – могутня давньоруська фортеця. В XV-XVI ст. замок став магнатською резиденцією і в 1620-х рр. був перебудований у дусі прикладного мистецтва XIX ст. У 1620 році в замку народився польський король Ян ІІІ Собєський. Після реставрації 1965-1975 рр. в замку був оснований музей-заповідник, відділ Львівської галереї мистецтв. В музеї зібрані сотні унікальних творів живопису, скульптур, прикладного мистецтва Х-ХІХ століть. Серед них ікони, портрети, натюрморти, меблі, колекція скульптур. До замку примикає мальовничий парк.
Підгорецький замок – унікальний пам'ятник архітектури пізнього Ренесансу (1635-1640 рр.), який належав польським магнатам Жевуським. До замкового ансамблю входить палац, костел в стилі бароко (1752-1766 рр.), виїзні ворота і парк XVIII ст. зі старими липами. Підгорецький замок сьогодні являється філіалом Львівської галереї мистецтва і знаходиться на стадії реставрації.
Золочівський замок – побудований в 1630-х р., як цитадель з бастіонами. У XVII-XVIII ст. належав польським магнатам Собєским і Радзивіллам. До замкового ансамблю входять пізньо-ренесансний Великий палац і Китайський палац.
Повернення до Львова.
     
Львів – старовинне місто левів Львів – старовинне місто левів Львів – старовинне місто левів
   
День 3-й
Сніданок. Звільнення номерів.
Після сніданку запрошуємо на прогулянку по старовинному Львову і насолодитися відомими львівськими солодощами і кавою в одній з кав"ярень чи цукерень міста, а також скоштувати "елексир богів" в першій в Україні Майстерні шоколаду, де виготовляють шоколадні цукерки ручної роботи по старовинним рецептам. 
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине