|
||
Екскурсійний тур: Закарпатські насолоди, 2 дні Дата проведення: 16.05, 20.06, 18.07, 15.08, 19.09, 17.10 1 день: Львів – Ужок – Перечин – Середнє – Берегівський р-н Виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря). 2 день: Берегівський р-н – Виноградів – Колочава – Сойми – Львів Сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30). Вартість програми: 890 грн./дорослий У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі. У вартість НЕ ВХОДИТЬ і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації. Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти, дегустацій сиру та вина: термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно. - дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 120 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.; - дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.; - Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний - 70 грн/ос., пенсіонери, студенти - 50 грн/ос., школярі – 35 грн/ос.; - частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 80 грн./ос., діти - 40 грн/ос. Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Харчування: Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок. Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню: - шовдарь (копчений свинячий окіст), - попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка), - пікниця (домашня ковбаса), - квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста), - заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною), - банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою), - печені на вогньові кромплі (картопля печена), - колочена пасоля (фасоля із засмажкою), - свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою), - палачінта з лекваром (млинець із повидлом), - сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар. Вартість – 175 грн./особа. Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 90 грн./особа. Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа. Обід в 2-й день – відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 110 грн./ос. |
||
Замовити | Стати Партнером |