Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Готель Tropic Park

Літній відпочинок
Готель Tropic Park ****
  
Готель Tropic Park розташований за 100 метрів від пляжу Мальграт-де-Мар, за 400 метрів від центру міста та залізничного вокзалу. В готелі гостям пропонують номери із телевізором з супутниковими каналами. До послуг гостей 4 басейни, тренажерний зал та сауна.
З басейну на даху відкривається приголомшливий вид на Середземне море. На території готелю також облаштовано великий відкритий басейн, критий басейн з підігрівом води та дитячий басейн.
Просторі номери з кондиціонером та міні-баром мають балкон з видом на море, сад або басейн. У кожному помешканні передбачено окрему ванну кімнату.
У готельному ресторані, що працює та типом "шведський стіл", подають страви традиційної та міжнародної кухні. Також в ресторані проводяться кулінарні шоу.
У готелі облаштовано зону безкоштовного бездротового доступу до Інтернету (Wi-Fi). Малюки можуть весело провести час на ігровому майданчику або у дитячому клубі. Серед іншого гості матимуть нагоду пограти у міні-гольф.
Місця на автостоянці на території готелю надаються за додаткову плату, та їх можна забронювати. Співробітники стійки реєстрації гостей чергують цілодобово.
 
 Готель Tropic Park Готель Tropic Park Готель Tropic Park
  
Номери: 200
Passeig Marítim, 68, 08380 Malgrat de Mar

На відкритому повітрі: Відкритий плавальний басейн, Сад, Тераса, Тераса для засмаги, Балкон
Спорт і відпочинок: Більярд, Настільний теніс, Міні-гольф, Сауна, Фітнес-центр, Солярій, Критий басейн (працює сезонно), Ігрова кімната, Дитячий майданчик, Аніматори, Вечірня розважальна програма
Їжа та напої:   Ресторан, Бар, Сніданок у номері, Реcторан ("шведський стіл"), Снек-бар, Спеціальне дієтичне меню (за запитом), Міні-бар
Інтернет:
Безкоштовно! Бездротовий доступ до Інтернету надається на всій території готелю безкоштовно. 
Бездротовий доступ до Інтернету надається на всій території готелю за певну плату.
Автостоянка: Приватна автостоянка доступна на території готелю (необхідне попереднє резервування місця) і коштує 10 EUR за день.
Сервіси: Запаковані ланчі, Автомат з напоями, Автомат із закусками, Трансфер до/з аеропорту, Прокат автомобілів, Послуги трансферу (за додаткову плату), Цілодобова стійка реєстрації гостей, Пунтк обміну валют, Туристичне бюро, Пральня, Послуги по прасуванню одягу, Щоденне прибирання
Загальні: Сейф, Номери для некурців, Номери/зручності для осіб з обмеженими фізичними можливостями, Сімейні номери, Ліфт, Опалення, Кондиціонер
  
Порядок проживання у готелі:
Реєстрація заїзду:  12:00 - 13:00
Реєстрація виїзду: 10:00 - 11:00
  
Діти і додаткові ліжка:    
Безкоштовно! За розміщення однієї дитини віком до 2 років на дитячому ліжечку не стягується жодної плати.
Максимальна кількість дитячих ліжечок у номері - 1.
 
Домашні тварини: Розміщення з домашніми тваринами заборонено.
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине