Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні

Гарантовані тури / Виїзні екскурсії
Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні
  щосуботи   
Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні 
 
1 день: Львів – Рогатин – Яремче – Буковель – Поляниця
Виїзд зі Львова (08:00) – Рогатин (огляд церкви) – Яремче (огляд водоспаду, ресторану Гуцульщина, закупи сувенірів та обід) – Буковель (підйом канатно-крісельною дорогою на гору Буковель) – Поляниця (поселення в готель о 19:30, Гуцульська забава).
                   
Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні Екскурсійний тур: Гуцульські Карпати + Буковель, 2 дні
   
2 день: Верховина – В. Ясенів –  Львів
Сніданок і виїзд (08:00) – Верховина (екскурсія й фотографування в гуцульському одязі в музеї “Тіні забутих предків” та екскурсія-концерт в музеї Романа Кумлика) – В.Ясенів (обід) – Криворівня (огляд гуцульської церкви та хати-гражди) – Верховина (споживання живого пива) – Львів (повернення до 23:00).
 
Вартість програми: 990 грн./дорослий
 
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в музеях, харчування, участь в Гуцульській забаві.

Вартість вхідних квитків:
- церква св. Духа в Рогатині: дорослі і пенсіонери - 50 грн., студенти – 15 грн., діти - 10 грн.; 
- підйом канатно-крісельною дорогою на гору Буковель (в обидві сторони): загальний - 120 грн., пенсіонери і діти до 12 років – 85 грн.; 
- екскурсія-концерт в музеї гуцульського побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика: загальний, студентський і учнівський – 25 грн.; 
- музей “Тіні забутих предків”: загальний, пенсійний і студентський - 25 грн, учнівський - 20 грн; 
- музей “Хата-стая”: загальний, пенсійний і студентський - 25 грн, учнівський - 20 грн; 
- музей “Дідова аптека”: загальний, пенсіонери і студенти – 45 грн. (дегустують настоянки і чай), учні – 35 грн. (дегустують сиропи і чай) Проживання: готель у с. Поляниця (на курорті “Буковель”), комфортні 2-, 3-, 4-місні номери зі зручностями у номері. 
Харчування:
Сніданок в 1-й день - можна поснідати вдома або взяти з собою їжу, щоб перекусити під час стоянок. 
Обід в 1-й день – відбувається в ресторані “Ґражда” міста Яремче і складається з страв: салат з капусти, борщ, картопляне пюре з курячою відбивною, хліб, узвар. Вартість 90 грн. 
Вечеря в 1-й день – відбувається в готелі під час свята “ГУЦУЛЬСЬКА ЗАБАВА!”. Пропоновані страви гуцульської кухні: юшка з білих грибів, голубці зі сметаною, солодкий почастунок, хліб, узвар. Вартість 90 грн. 
Сніданок в 2-й день – відбувається в готелі, пропоноване меню: яєчня, домашній круасан (2 штуки), сир, масло, хліб, чай. Вартість 70 грн. 
Обід в 2-й день – в ресторані “Згарда” с. Верхній Ясенів (Верховинський р-н). Меню: салат “Овочевий” (помідор, огірок, цибуля, сметана), гуцульський борщ (білий буряк, копчені реберця, сметана), кулеша з м’ясом, хліб, чай з карпатських трав. Вартість 100 грн. 

ГУЦУЛЬСЬКА ЗАБАВА! Щоб повноцінно пізнати гуцулів, їхню вдачу, звичаї, кухню запрошуємо Вас завітати на Гуцульську забаву. Під час забави на Вас чекають: - страви гуцульської кухні: юшка з білих грибів, бануш з бринзою, чай із запашних цілющих карпатських трав, … - співи та танці від гуцульської капели “Довбушова тайстра”; - майстер-класи з гуцульських танців: гуцулка, решето, голубка; - гуцульські співаночки, коломийки, пісні про Карпати; - посвята в гуцули; - і танці, танці, танці під запальну гуцульську музику. Вартість гуцульської вечері та участь в забаві – 165 грн. Вартість участі в забаві без вечері – 75 грн. Примітка: Гуцульська забава відбувається, якщо є група від 35 осіб, що бажають прийняти в ній участь.

На Вас чекають:
- знайомства з історією, звичаями, культурою одного з найцікавіших етносів світу – гуцулів;
- найкращі страви гуцульської кухні;
- найвидатніші історичні та природні пам’ятки краю: гуцульські храми, водоспади, річки, мальовничі карпатські пейзажі, гуцульські музеї;
- сувеніри виготовлені народними майстрами Гуцульщини;
- і незабутня “Гуцульська забава” з музиками, танцями, співами та смачними гуцульськими наїдками.
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине