Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”

Гарантовані тури / Виїзні екскурсії
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
Дата заїзду: щосуботи   
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
1 день: Львів – Пилипець
виїзд зі Львова (09:00) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, підйом канатно-крісельною дорогою на гору Гимба, поселення, вільний час, вечеря, вечірня ватра).
 
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
2 день: Келечин – Синевирський перевал - Національний парк “Синевир”  – Сойми – Пилипець
сніданок і виїзд (08:00) – Келечин (дегустація унікальної мінеральної води) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Національний парк “Синевир” (реабілітаційний центр бурого ведмедя, перехід до озера, обід) – Колочава (огляд музеїв і сценки з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Пилипець (повернення в готель, вечеря).
 
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
3 день: Санаторій Карпати – Мукачево – Берегово – Берегівський р-н
сніданок і виїзд (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в новому термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 19:30, вечеря).
 
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
4 день: Ужгород – Косино – Берегівський р-н
сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом замком та обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівський р-н (повернення в садиби о 20:30, вечеря).
 
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
5 день: Нижнє Селище – Іза – Нижня Апша – Ділове – Кваси – Поляниця
сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (оленяча ферма) – Нижня Апша (огляд церкви) – Ділове (огляд центру Європи та обід) – Кваси (дегустація живого пива) – Поляниця (поселення в готель о 18:30, Гуцульська забава, вечеря).
 
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
6 день: Поляниця - Верховина – Яворів – Косів – Коломия - Поляниця
сніданок і виїзд (08:00) – Верховина (екскурсія-концерт в музеї Романа Кумлика та екскурсія й фотографування в гуцульському одязі в музеї “Тіні забутих предків”) – Яворів (майстер-клас з ліжникарства) – Косів (обід) – Коломия (огляд музею Писанки та вечеря) – Поляниця (повернення в готель о 21:00).
 
Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів” Тур-відпустка “Довкола Карпат за 7 днів”
 
7 день: Поляниця - Буковель – Яремче – Гошів – Бубнище – Львів
сніданок і виїзд (08:00) – Буковель (підйом канатно-крісельною дорогою на вершину гори Буковель й огляд карпатської панорами) – Яремче (огляд водоспаду, ресторану Гуцульщина, закупи сувенірами та обід) – Гошів (огляд монастиря) – Бубнище (скелі Довбуша) – Львів (повернення о 22:30).
    
Вартість програми: 2 590 грн./дорослий
  
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання (6 ночей), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються:харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти, дегустації та участь в Гуцульській забаві.
- Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні - безкоштовно;
- Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру 350 грн./особа.
Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти та дегустації: 
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба: загальний - 120 грн. в обидві сторони, діти до 10 років - 100 грн. в обидві сторони; 
- реабілітаційний центр бурого ведмедя: загальний, пенсійний – 25 грн, студенти і школярі – 10 грн.; 
- водоспад Шипіт: загальний, пенсійний, студентський – 10 грн., діти віком 11-16 років – 5 грн., діти віком до 10 років – безкоштовно; 
- озеро “Синевир”: загальний, пенсійний – 25 грн, студенти і школярі – 10 грн; 
- Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний - 70 грн/ос., пенсіонери, студенти - 50 грн/ос., школярі – 35 грн/ос.; 
- частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі “У Вольфа”: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 80 грн./ос., діти - 40 грн/ос.; 
- палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський - 20 грн., школярі - 15 грн.; 
- Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.; 
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові: загальний, студенти – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.;
- дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.; 
- відвідання культового ресторану “Деца у нотаря” – 5 грн.; 
- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 50 грн., студенти - 40 грн., учні - 20 грн.; 
- термальний басейн “Косино”: загальний – 450 грн., учасники АТО та інваліди 1 групи – 300 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно, оренда шафки – 50 грн.;
- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.; 
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 30 грн., школярі – 20 грн.; 
- екскурсія та дегустація чотирьох сортів пива у Квасах: 100 грн./особа, просто екскурсія 20 грн; 
- екскурсія-концерт в музеї гуцульського побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика: загальний, студентський і учнівський – 25 грн.; - музей “Тіні забутих предків”: загальний, пенсійний і студентський - 25 грн, учнівський - 20 грн; 
- майстер-клас з ліжникарства: загальний, студентський, пенсійний - 15 грн., учнівський – 10 грн.; 
- музей писанки: загальний і пенсійний – 25 грн., студентський – 15 грн., учнівський – 10 грн; 
- підйом канатно-крісельною дорогою на гору Буковель: загальний – 120 грн. в обидві сторони, пенсіонери і діти до 11 років – 85 грн. в обидві сторони; 
- вхід на Скелі Довбуша та трансфер на пазіках в обидві сторони: дорослі - 60 грн./особа, діти до 12 років - 30 грн./особа;.
Проживання:
1-2 ночі: відбувається в міні-готелях села Пилипець, номери: 2-х, 3-х, 4-х місні з вигодами на поверсі.
3-4 ночі: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району, номери: 2-х, 3-х, 4-х місні з вигодами на поверсі. 
5-6 ночі: готель “Villa Morishka” у с. Поляниця (на курорті “Буковель”) номери: 2-х, 3-х, 4-х місні з вигодами в номері.
Харчування (орієнтовні ціни): сніданки – 60-65 грн., обіди 90-100 грн., вечері 95-100 грн.
ГУЦУЛЬСЬКА ЗАБАВА!
Щоб повноцінно пізнати гуцулів, їхню вдачу, звичаї, кухню запрошуємо Вас завітати на Гуцульську забаву. Під час забави на Вас чекають:
- страви гуцульської кухні: юшка з білих грибів, бануш з бринзою, чай із запашних цілющих карпатських трав, …
- співи та танці від гуцульської капели “Довбушова тайстра”;
- майстер-класи з гуцульських танців: гуцулка, решето, голубка;
- гуцульські співаночки, коломийки, пісні про Карпати;
- посвята в гуцули;
- і танці, танці, танці під запальну гуцульську музику.
Вартість гуцульської вечері та участь в забаві – 180 грн.
Вартість участі в забаві без вечері – 90 грн.
Примітка: Гуцульська забава відбувається, якщо є група від 35 осіб, що бажають прийняти в ній участь.

 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине